CENTRALE VERWARMING

 

IMG_2575CV onderhoud.

Het onderhoud is erg belangrijk aan uw ketel, zeker met de koolmonoxide uitstoot en storingen is het van belang om uw ketel jaarlijks te laten controleren.Is u cv installatie ook nodig toe aan onderhoud neemt u gerust contact met ons op. We hebben altijd leuke aanbiedingen voor u.

Heeft u storing aan uw ketel wij staan altijd voor uw klaar om dit te verhelpen.

CV Ketel.

U wilt uw CV-ketel vervangen? Dat kan wenselijk zijn als de huidige ketel technisch gezien zijn langste tijd gehad heeft, of als een nieuwe ketel economisch

IMG_1526aantrekkelijk is. Een oude CV-ketel vervangen door een moderne HR-ketel verdient u snel terug door lagere stookkosten. Wij helpen u graag om te kijken of een nieuwe ketel  interessanter voor u is.

Op één dag de CV-ketel vervangen: dat kan

De beslissing uw huidige CV-ketel te vervangen door een nieuwe ketel is de eerste stap. De volgende stap is de CV-ketel ook daadwerkelijk vervangen. Dat klinkt eenvoudig, maar is het bijna nooit. De plaatsing van een nieuwe ketel of bijvoorbeeld de ombouw van een vr-ketel naar een HR-ketel vraagt vakkennis en ervaring. Wij hebben die vakkennis en ervaring in huis, verkregen door samenwerking met gerenommeerde ketelfabrikanten, jarenlange ervaring. Daardoor kunnen wij uw CV-ketel vervangen binnen één dag.

Wij bieden u een offerte aan voor CV ketel vervangen, gebaseerd op onze ervaring in het onderhoud en vervangen van cv-ketels. Na installatie hopen wij het jaarlijks onderhoud (weer) voor u te mogen verzorgen. U kunt er van op aan dat de door ons geadviseerde ketels echt goed zijn, want wij onderhouden uiteraard liever goede dan slechte ketels. Wij leveren u al een cv-combiketel vanaf ca. € 1300,- kompleet gemonteerd.

Vloerverwarming.

Infrezen (wanneer cementdekvloer aanwezig is)

Als er in uw woning al een dekvloer zit, kan de vloerverwarming het beste worden ingefreesd. Met de speciale machine worden door middel van diamantzaagbladen sleuven stofvrij, in de cementdekvloer gefreesd. Het gruis wordt opgevangen in handelbare zakken die zo kunnen worden afgevoerd.

Het voordeel van dit systeem is dat de vloerverwarming snel en efficiënt in gebruik is, doordat de vloerverwarmingsslang direct aan het oppervlak ligt. Hierdoor reageert het systeem snel, wat bij hoofdverwarming in voor en najaar een groot voordeel is.

De voordelen van infrezen zijn:

  • Vrijwel altijd mogelijk zonder het uitbreken van de vloer
  • In één dag gefreesd en aangesloten.
  • Het systeem reageert relatief snel op een wijziging in temperatuurvraag
  • De vloer is na één dag geschikt voor definitieve afwerking
  • Geen verhoging van de werkvloer

Wanneer er geen cementdekvloer aanwezig is of frezen niet mogelijk is, dan is vloerverwarming met krimpnetten een mogelijkheid. In dat geval wordt de vloerverwarmingsslang gebonden op gegalvaniseerde staalmatten, ook wel krimpnetten genoemd.

Op de dragende vloer wordt eerst isolatie aangebracht om warmteverlies naar beneden tegen te gaan en om voor een goede spreiding van de warmte te zorgen. De randen worden voorzien van randisolatie om de kans op krimpscheuren te minimaliseren en warmteverlies naar de wanden te voorkomen, zodra de dekvloer eenmaal gestort is. Hierna worden gegalvaniseerde netten geplaatst, waarop de vloerverwarmingsslang wordt bevestigd.